Uw bakker uit Hooghalen

Bakkerij Fleddérus

Bakkers die liefde voor hun vak hebben...en dat proef je!

Een bakkerswinkel waar het lijkt alsof je een huiskamer binnenstapt met een koffiekamer, (verwarmde) serre en buiten een sfeervol terras waar een kleurrijke lunch- en ijskaart op de tafeltjes prijkt. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zondag (behalve van oktober tm maart zie onze openingstijden). De maandagen zijn wij gesloten.

Bakkerij Fledderus - Hooghalen Drenthe

Dorpsbakker, IJsspecialist en Lunchroom

In Hooghalen , een Esdorp in Drenthe, met ongeveer 1000 inwoners omgeven door prachtige natuur is Bakkerij Fleddérus gevestigd.

Alles wordt hier in eigen bakkerij gemaakt; van brood tot slagroomtruffel, van ijs tot gebak.Een bakkerij waar enkel pure grondstoffen worden gebruikt en geen kunstmatige toevoegingen aan te pas komen! Producten zoals bijvoorbeeld 100% roomboter, amandelspijs van 100 % amandelen, eieren van een biologische boer, melk van de koeien uit Hooghalen en vers fruit. Het gaat hier om de pure smaak!

Met bakkers die liefde voor hun vak hebben en dat proef je!

Lees verder
High Tea

High Tea bij Fleddérus

Een high tea is echt een feestje bij bakkerij Fleddérus! Een tafel vol lekkers, goed gezelschap en een prachtige locatie. Wat wil je nog meer? Sfeervol en uitgebreid theedrinken met diverse thee soorten van Dammann in gezellige theepotten!

Lees verder
Uw bakker uit Hooghalen

Bakkers die liefde voor hun vak hebben...en dat proef je!

Alles wordt hier in eigen bakkerij gemaakt; van brood tot slagroomtruffel, van ijs tot gebak.Een bakkerij waar enkel pure grondstoffen worden gebruikt en geen kunstmatige toevoegingen aan te pas komen! Producten zoals bijvoorbeeld 100% roomboter, amandelspijs van 100 % amandelen, eieren van een biologische boer, melk van koeien uit Hooghalen, vers fruit. Het gaat hier om de pure smaak!

Lees verder
Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

Lees verder...
De bakker is later wakker!

De bakker is later wakker!

Lees verder...
Openingstijden oud en nieuw

Openingstijden oud en nieuw

Lees verder...
En nog veel meer...